Mars 2013

www.blido.info

Besöksfrekvensen på hemsidan visar ett oförminskat intresse. I skrivande stund kan vi konstatera att 2200 unika besökare kikat på hemsidan och antalet sidvisningar är nu 28505. Detta sedan starten den 15 januari.

Sökmotoroptimeringen hos Google har förbättrats i takt med att allt fler länkar tillbaks till blido.info. Vid senast kontrollen så rankas vi på förstasidan om man söker på BLIDO och då man söker på BLIDÖ syns vi på sidan 2.

17 st (SIDOR) på FaceBook har skapats till samtliga ö-grupperingar inom bygden (från Skälbottna - Svenska Stenarna) som nu på löpande band överlåtes till "rätt" personer på dessa öar, se http://www.blido.info/lankar-till-narbelagna-oar/blido-socken.

Föreningsrådet Roslagen kommer att omorganiseras samt byta namn till det föreslagna Blidöbygden - Utveckling i Samverkan. Ny Logotype är att vänta samt aktivering av ny domän: www.blidobygden.se

Blidöbygdens Företagareförening kommer att upplösas i sin nuvarande form. Tillgångarna kommer att överföras till ett öronmärkt konto hos Blidöbygden - Utveckling i Samverkan för att användas till företagarnas bästa inom bygden!

Mvh/Hans Brismo

31 Mar 2013