Stöd till detta viktiga projekt!

Hej!

Som Ni säkert förstår, åtgår det mycket tid och pengar för att bygga upp en hemsida från grunden. Jag vädjar därför till alla Blidöbor, både fast boende och sommargäster, att bidra med en donation till detta viktiga projekt. Alla donationer välkomnas - både små och stora. Att det initialt skulle finansieras av någon annan organisation/huvudman är i dagsläget uteslutet - kraften måste komma från oss själva!

Någon liknande "Portal" med samlad information om Blidöbygden har aldrig tidigare varit på plats och det tar tid innan den blir etablerad. Detta är av stor betydelse då den nya tvärlinjen i skärgården mellan Utö och Blidö startar 2014.

Ett annat skäl till varför detta bör stödjas är att, verksamheten vid gästhamnen i Stämmarsund och Blidö Wärdshus som idagsläget är hotad, får en vitamininjektion av detta projekt vilket gynnar alla på ön.   

För ändamålet har jag skapat en betalknapp via PayPal i hemsidans sidofält där det är möjligt att bidra med en donation. Alla donationer sker över en krypterad uppkoppling - secure server (https), dvs att det är lika säkert som när Du betalar dina räkningar över Internet.

Jag vill samtidigt passa på att tacka de personer som fram tills nu bidragit med en donation. Utan detta stöd hade vi ej kunnat koppla en riktig domän (www.blido.info) till hemsidan eller skapa en äkta mailfunktion (webmaster@blido.info).

Hemsidan har besökts av c:a 900 personer under de första två veckorna. Antalet sidvisningar är fler än 13000, vilket är mycket glädjande. Detta tyder på att behovet är stort vilket jag själv upptäckt då jag sökt efter information om Blidö på nätet eller läst alla förtvivlade inlägg på FaceBook. Tidigare har det varit väldigt spretigt eller snarare omöjligt att skapa sig en samlad bild om ön, finna en lämplig hantverkare etc.

 

Vänliga hälsningar

Hans Brismo

 

 

 

28 Jan 2013